Mange jublet, sang med og danset til AGNETE og hennes band i 2021 – Vi møter henne igjen fredag 29.juli

Foto: Magnus Westerlund

Agnete Saba har tross sin unge alder rukket å tilbringe over et tiår i musikkbransjen. Musikkarrieren startet for alvor i 2008, da hun som 14-åring vant Melodi Grand Prix jr. med bandet The BlackSheeps og låten «Oro jaska beana» – en låt som samme år også høstet Spellemannspris for «årets hit». Agnete har siden den gang blitt en folkekjær artist. Gjennom sine musikkutgivelser og medvirkning i flere kjente musikalske underholdningsprogrammer på TV, har hun vist seg som en viktig representant for Nord-Norge og Sápmi.

Det siste året har Agnete jobbet med ny musikk inspirert av Nord-Norge og samiske musikktradisjoner. Med tekster på både samisk og norsk har Agnete skapt et vakkert og kraftfullt musikalsk univers som inkluderer elementer fra pop, rock og elektronisk musikk.

Foto: Magnus Westerlund

Sommeren 2022 er Agnete klar til å entre livescenen med et nytt show. Hun tar med seg fem eminente musikere og et repertoar bestående av både splitter nye låter og klassikere. Agnete og bandet lover god musikk og god stemning!

Bandmedlemmer:
Agnete Saba – vokal
Emelie Nilsen – gitar / bass
Robin Røsting Mathisen – gitar
Øyvind Lunde – gitar/bass
Eskil Løkstad Hansen – keyboard
Simon Stenvoll Pedersen – trommer

Foto: Dánil Røkke/ Noraførr

Kjøp inngang på forhånd her