Kjøllefjordingen AlexP kommer med stor stemning og nye låter for å opptre lørdag 29.juli.  

Alexander Paulsen som er født og oppvokst i Kjøllefjord, eller AlexP som er hans artistnavn har holdt på med musikk i store deler av livet, men i 2016 begynte han å gi ut musikk regelmessig.

AlexP Foto Bergen studentradio

Vokalen hans er rap, men musikalsk beveger han seg i flere landskap. Mye av musikken hans har hatt fokus på mental helse, som han blandt annet viste da han deltok i Norske talenter i 2019. Han har har blant annet spilt på festivaler som Midnattsrocken, Kunesdagan, Musikkfest Tromsø men også spilt i forbindelse med Arctic Race for å nevne noen steder.

I februar 2022 ga AlexP ut albumet «Falske Tona, Engla & Demona» hvor han blant annet samarbeidet med artisten Klish.

Selv sier han at foregående utgivelser handler mye om oppgjør med egen fortid og mental helse, mens han nå er på et sted i livet hvor han skriver mer oppløftende musikk.
Mental helse vil fortsatt stå i fokus, men han vil nødvendigvis ikke skrive om dette på samme måte som før. Musikken er for han nå den beste resepten.

Når han nå kommer til Kunes blir han å spille låter som allerede er gitt ut, men også noe som enda ikke har blitt sluppet.

Så hvordan blir så årets konsert, det er jo fem år siden sist han sto på vår scene? Selvtilliten er i hvertfall på plass, når han booket seg selv til Kunesdagan på direkten i NRK Finnmark sin morgensending. Sjekk linken: Finnmarkssendinga – Distriktsprogram – Finnmark – NRK Radio

AlexP Foto: Tonny Lunan

Sommerlåta som er ute på strømmetjenestene, Stemning vin og sang blir nok å høres fra scenen, men hvem han har med seg på scenen må vi bare vente og se. Selv sier han at han blir å gjøre noen stunts på låtene sine som han aldri har prøvd før. Det er akkurat det som passe best på Verdens minste festival. 

Kjøp inngang til kveldsunderholdningen på forhånd her