Har du forhåndskjøpt inngang til kveldsunderholdninga så skal du ha fått en epost med kvittering og QR-kode. Sjekk din søppelkasse på epostkontoen dersom du ikke har fått epost i din innboks. 

Vårt tips er å ta bilde av QR-koden å lagre den på din mobil så har du den lettere tilgjengelig eller du kan skrive ut billetten. Du kan også laste ned ticketco.no sin app for å finne ditt kjøp.

Forhåndssalget går veldig bra, det er i underkant av to måneder til årets Kunesdaga og det er allerede solgt over 50% av kapasiteten på tredagerspass. Det som er gledelig er at så mange har kjøpt tredagerspass, da vet vi at vi har ett program som mange vil delta på alle dagene. Fortvil ikke, det er fortsatt mulig å kjøpe kjøpe inngang til kveldsunderholdning.

Vår nettside blir godt besøkt, i mai var det over 1300 unike besøk på www.kunesdagan.no. Da tallene ble tatt ut var det artikkelen om Mari Boine og om KEiiNO som var mest vist.
I følge Google er Kunesdagan si nettside vist over 54tusen ganger de siste 16 månedene, ett snitt på over 100 ganger pr dag. Det er jo helt fantastisk!! Det beste med egen nettside er at det er Kunesdagan som eier sakene og ikke andre typer sosiale medier.
Sosiale medier er likevel viktig for å få ut informasjon til flere. På vår facebook-gruppe er det nærmere 650 medlemmer. På vår facebookside er det 250 som liker sida og vi har 160 følgere på vår instagramkonto. Kjenner du noen som burde følge oss på sosiale medier så er du velkommen til å invitere dem.

Vi er glade for at våre artikler om program eller andre saker blir delt på sosiale medier.

Husk at behov for booking av plass på campingen må bestilles særskilt, les om dette HER