Lørdag 31.juli gjester rOlfFa Kunesdagan. 

Det er mange år siden bandet har vært samlet for turne. Nå kommer rOlfFa til Kunesdagan. I sommer blir det ett helvetes show lover bandet.

Mange har prøvd, men ingen har klart å levere fest og god stemning på samme nivå som rOlfFa på lenge. Så da er det på det rene at 2021 blir året der rOlfFa endelig gjør et comeback, og tar sin plass som Finnmarks ubestridte partygarantister.

Det nå legendariske Finnmarksbandet rOlfFa har siden den forsiktige oppstarten rundt år 2004 havnet inn i veldig manges hjerter. Både på den tøysete siden gjennom låter som “Paryjoik” og “Toppløs”, men bandet har også truffet enda fler fra sine mer alvorlige sider. De siste syv-åtte vintrene har rOlfFa der i mot vært i hi uten å foreta seg så mye som noe som helst. Bandmedlemmene har vært opptatt med familielivets første år og frontmann Rolf Amundsen har i tillegg produsert album i andre prosjekter og for andre artister.

Bandet er aktuell med ny musikk. Første utgivelse i rekken er singelen “Uvær”, som kom ut før påska 2021. Nå jobbes det med både flere singelutgivelser, og ikke minst ventes det et nytt album i starten av 2022.

Men før dét trenger vi en skikkelig joikekveld! Og det mer enn aldri før! De som har vært på en rOlfFa-konsert vet hva det betyr. Topp stemning fra ende til annen med låter som Partyjoik, Toppløs, E du med? og Hjerteknuser. Etterpå er det såpass festing at vi ikke rekker «bussen» hjem.

Kjøp inngang HER