Flere og flere har fått øynene og ørene opp for Jan Arild Sørnes. Til Kunes kommer han fredag 28.juli med en `Rocka» versjon av bandet sitt.

Jan Arild Foto: Privat

Live er de en heftig opplevelse i skjæringspunktet mellom blues og soul. Jan Arild har en av Norges beste stemmer innen sjangeren, og Det Rocka Bandet er tight og funky, både i uptempo soul-låter og rolig blues.

Jan Arild Sørnes har vært på turné sist sommer og høst, med suksessrike opptredener på Nidaros Bluesfestival, Blues in Hell, på Lillehammer, Oppdal, Lillehammer, Horten og på Herr Nilsen i Oslo i regi av Østkanten Bluesklubb.

Jan Arild Sørnes har flere plateutgivelser bak seg, og den foreløpig siste singelen hans, «Dæven om du tør», lover godt for det kommende albumet. Blues og soul på nordnorsk er ikke vanlig kost, og albumet «Livets Blues» (2014) fikk svært god mottakelse med blant annet 5 av 6 i Bluesnews.

Det neste albumet er innspilt live, og viser både hvilken stemme Jan Arild har, men også energien og trøkket som han og bandet lager på scenen. Om du ikke har opplevd dem live før, bør du benytte første og beste anledning til å gjøre det.

«Jan Arild Sørnes er som å høre Delbert McClinton på̊ norsk» (NRK Radio Rock)

«Da Jan Arild Sørnes & The Elektriske bandet spilte 19 januar 2019 hos oss i Trondheim bluesklubb, folk var helt over seg av begeistring. Har vel nesten aldri fått slike tilbakemeldinger på et band tidligere.» (Jan Engen, Trondheim bluesklubb)

» Om Jan Arild Sørnes og det elektrisk bandet er det vel ikke mere å si enn at de blåste nesten publikum overende med sin heftige blues og soul med ramsalte nord-norske tekster.» (Nidaros Blues 2021)

«Og det at finnmarkingen omfavner nettopp musikken skal bluesfamilien være glad for. Sammen med sine venner i Det Elektriske Bandet er de en musikalsk kraftpakke av de sjeldne, som det er forrykende morsomt å oppleve live. Og best av alt, ifølge hovedpersonen selv er det flere låter i ermet som vi fortsatt har til gode å høre. Vi gleder oss allerede…..

«Blues in Hell 2021» Blues News

Horten Blues Club takker bandet for en forrykende konsert, det ble en herlig konsert. Stående applaus og trampeklapp. Vi takker også vårt alltid flotte publikum for at dette ble en opplevelse vi vil huske Geir Knutsen Booking ansv. For Horten bluesklubb

Det Rocka Bandet som Jan Arild har med til Kunesdagan fredag 28.juli er:

Jan Arild Sørnes, sang
Lasse Weeden, bass
Trond Helge Nordli, trommer
Lars Rune Rebbestad, gitar

(ps Det Rocka bandet er mer rocka enn blueslåta på YouTube)

Kjøp inngang til kveldsunderholdningen på forhånd her