«Nedstrippa, sexy og vellykka!» – Skrev Backbeat, iTromsø etter Klish akustisk-konserten under på Nordlysfestivalen i januar i år.

Glem alt du har hørt tidligere! En av landets fremste rappere har slått seg sammen med band og er klar til å presentere nye og gamle låter i en forførende drakt på Kunesdagan lørdag 27. juli.

Foto: Helge Brekke

Rapperen Jon-Are Masternes, som går under artistnavnet Klish, er en av landets mest hardtarbeidende og unike rappere. Tromsø- og Finnmarks rapperen blander gjennomarbeidet og smart tekstforfatteri med cloudy deppiser og anthems. Som Festspillprofil på årets Festspillene i Nord-Norge, fremfører Jon-Are tre konserter i Harstad i juni med ny musikk på festivalen – og til Kunes kommer Klish med høydepunkter av dette, samt klassikere fra hans velkjente katalog. Med i bandet har han Adrian Danielsen på tangenter, Morten Steene på bass og Frode Larsen på trommer og vokal.

«De fire musikerne jobber veldig godt sammen, som et velsmurt maskineri. Konserten er full av frekke pianokomp, som på låtene «Ballonga» og «Å og a». Bandets tolkning av sistnevnte låt er kolossal. Det høres ut som at Klish står foran et helt orkester.» – Backbeat, iTromsø

Vi er glade for å ha Klish tilbake på Kunesdagan, nå altså med band.

Forhåndskjøp inngang til musikkteltet