På bakgrunn av den siste tidens spenning rundt gradvis åpning av samfunnet og bruk av munnbind, ser det ut til at dette vil bli mer og mer vanlig også her i landet fremover. Vi har munnbind som du kan bruke – hele året!

Det vil også ganske sikkert bli en knapphet på munnbind på apoteker og nettbutikker, så det at Kunesdagan kan tilby folk personlige vaskbare munnbind vil være et godt alternativ til de medisinske munnbind som tilbys på apoteket.
Våre munnbind kan vaskes og brukes flere ganger. Selv om de ikke er godkjent som medisinsk smittevernsprodukt vil de allikevel fungere i situasjoner der det er påkrevd med munnbind som i kollektivtrafikken og arrangementer.
Folkehelseinstituttet anbefaler at munnbind i tekstil skal tilfredsstille Norsk Standard.
Lenke til CN-CWA17553:20  utarbeidet til produsenter er et krav. Våre munnbind tilfredsstiller disse krav. I tillegg er det gjennomført tester i.h.t Europeiske krav. Våre munnbind selges med filter som kan skiftes ut.
Munnbind er av polyester materiale og kan vaskes. 
Størrelse 20 x 14 cm
Elastiske strikker for feste til ørene.
Pustende og vaskbart materiale. 
Åpning i sidene for bytting av filter.
NB! Ikke til medisinsk bruk.
Filter kan ikke vaskes!
Kjøp munnbind med Kunesdagan-logo – Kan brukes hele året, når det er behov for munnbind.
Munnbind inkl 10 stk filter kr 100,-
10 stk filter kr 50,-
Betal med Vipps til #92701 – Munnbind kan kjøpes av Marcus Beck-Mikalsen, på Kunes, eller på Kunes opplevelse og handel.
Dersom vi skal sende munnbind kommer porto i tillegg.  Ta kontakt på post@kunesdagan.no for bestilling eller ring Marcus på mobil 948 44 704. Vi må ha navn, adresse og antall – Forhåndsbetaling skjer på Vipps før utsending.

Kunesdagan 2021?

Ja, det håper vi men kan ikke love noe ennå. Informasjon kommer så fort vi vet om det er kontroll på COVID19. 

Vask henda, bruk Kunesdagan sitt munnbind, bruk handsprit fra Kunesdagan – Kanskje får vi kontroll over pandemien!