Tekst og foto: Alf Edvard Masternes

Alle har visst levd etter ideen: «Dersom alle gjør litt, blir mye gjort». Ingen nevnt, ingen glemt!

Kunesdagan 2016 er historie, en fantastisk historie for oss som arrangører og vi håper publikum likte seg på Kunes.

I år var det nærmere 60 frivillige som gjorde arrangementet mulig. Alle har visst levd etter ideen: «Dersom alle gjør litt, blir mye gjort». Ingen nevnt, ingen glemt!

Bare småting å gjøre før alt vi har lånt er levert tilbake. Tusen takk for lånet.
Takk for besøket til ett flott publikum som så ut til å trives.
Vi har hatt evalueringsmøte og notert flittig til bruk senere.

Vi begynner sånn smått å få oversikt over økonomien. Alle får sine honorar dekket og det blir pluss i boka. 13901431_10153600041591541_285154003787046341_n
Alt dette er inspirasjon for å gå i gang med Kunesdagan 2017, som blir siste helga i juli.
Vi fortsetter vårt plan om at overskudd skal tilbakeføres bygda, første prioritet er oppsett av tre gapahuker i nærområdet.


I mellomtiden er buskrydding mulig, her har vi ei ryddesag tilgjengelig dersom noen har lyst til å bidra.
Det er kjøpt inn tre «natobenker» som kan benyttes i bygda. Vi kjøpte inn en 39 liters krabbekoker som går på gass, ta kontakt med Kjetil Hanssen om du vil låne kokeren.


Har du tilbakemeldinger om årets Kunesdaga er vi glade for å få høre om det.
Tips og ideer til program neste år er du også hjertelig velkommen til å gi. Kommenter innlegget eller send tilbakemelding/forslag til post@kunes.org.


Vi fortsetter prinsippet om at foredragsholdere, utstillere og artister skal være fra, eller ha tilknytning til Finnmark.
På lørdagens andeløp var det ender som brøt eller stakk av ;-) Om du finner and som ligner den på bildet hadde det vært flott om du leverte den inn til Bjørg på butikken.
Takk til Vegard Karlsen som fanget rømlingen 268!


Du kan gjerne sende brev til mobil- og nettoperatører for å presse på bedre dekning i Kunesområdet fordi det er kanskje den største utfordringen akkurat nå! Hjelp oss med det.
Vi sees!