Bernth-Harry Elisassen og Humming Beez står på scenen under Kunesdagan torsdag 25.juli. 

Foto: Kristina Lie Sundal

Bandet holder til i Kvinnherad i Hordaland og har eksistert i mange år og består av svært erfarne musikere.

Musikken består av en blanding av egen produserte låter og cover varianter av låter  fra band og artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, Waterboys, John Fogerty, Pink Floyd, Leonard Cohen, m.fl.

I tillegg spilles låter av svenske og danske artister som Michael Wiehe, Kim Larsen, Cornelis Vreeswijk m. fl, ofte omsatt til nordnorsk. Bandet spiller og en god del Folk Rock.

Bandets leder sier at det primære er å ha det gøy og spille låtene på egen måte uten å forsøke å kopiere originalene.

Litt om bandet:

Bernth-Harry Eliassen:  Vokal og gitar

Født og oppvokst i Nordvågen på Magerøya og evig Finnmarking. Han bodde i mange år i Lyngen i Troms og spilte da i ulike band i Troms. Har de siste 18 årene bodd i Kvinnherad og var med å danne bandet Humming Beez tilbake i 2007. Har også vært og er med i et par duoer gjennom mange år.

Frode Kaldestad: Ulike tangentinstrumenter og vokal.

Født og oppvokst i Kvinnherad, men bodde mange år i Tromsø og i Lødingen og var da med i ulike band i nord. Har også vært organist og pianist på en turne for avdøde Tore Hansen fra Unit Five. Etter at han flyttet hjem til vestlandet har han vært med i mange ulike band og er i tillegg en som ofte leies inn som hjelpemusiker til en rekke ulike arrangementer. Var med å starte en duo med Bernth-Harry tilbake i 2003, som de enda holder gående ved siden av bandprosjektet. Er en meget erfaren og anvendelig musiker som behersker de fleste instrumenter.

Jan Arthur Kaldsås: Trommer og vokal.

Også han født og oppvokst i Kvinnherad. Er en meget erfaren trommespiller som gjennom årene har vært med i mange ulike band. Mest kjent er han som fast trommis for countryrock artisten Cato Sanden helt fram til han ble syk og døde. Da var det plateinnspillinger og turneer i Norge, men også i Nashville i USA.

Finn Tore Hellesen: Gitar

Siste i rekken som er født og oppvokst i Kvinnherad. Også han har vært med i en rekke ulike band i regionen. Er en usedvanlig dyktig gitarist som ofte leies inn som gitarist til ulike arrangementer.

Geir Jakobsen: Bass

Fra Karmøy i Rogaland og nå bosatt i Kvinnherad. Har spilt med en rekke kjente artister som Jan Groth, Eirik Søfteland, Hanne Krogh, Steven Ackles, Larry Norman, Darrel Mansfiled, Jessie Dixon m.fl opp gjennom årene og også benyttet som musiker i ulike show med blant annet Per Inge Torkellsen og Han Innante.

Som den observante kan se så mangler det en musiker på bildet men alle kan sees og møtes på Kunes i sommer. I linken kan inngangspass kjøpes