Lørdagen starter med fiskekonkurranse fra kl 10 til kl 13. Påmelding og betaling kan gjøres i linken. Det premieres for største og minste fisk i vekt i tillegg til flest og minst fisk.

Vår veiviser Erna Pettersen starter turmarsjen fra samfunnshuset kl 12.


Kafeen åpner på samfunnshuset kl 12.

Fra kl 12:30 blir de yngste invitert til «gullgraving» – Dette ledes av Christina Masternes Korslund.

Mellom kl 13 og kl 16 har barn og unge mulighet til å smake enkle fiske- og sjømatretter hos vår sjømatkokk utenfor samfunnshuset. I samme tidsrom er det også arbeidsrom – duodji som ledes av Monica Sommervik.

Ingjerd Tjelle holder foredrag på samfunnshuset kl 14. Av erfaring er det lurt å være tidlig ute for å få plass til foredragene under Kunesdagan.

Andeløpet går av stabelen kl 16 – Hvilken and tror du vinner løpet ned Sørelva og hvem taper? Salg av nummer til andeløpet starter mandag 24.juli på Kunes opplevelse og handel. Salget flyttes til samfunnshuset torsdag. Det er ett begrenset antall ender så det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg den beste anda. Her vil det bli pengepremie til vinneren og premie til tregeste and.

Når andeløpet er avsluttet begynner auksjonen. Vi vil gjerne ha gjenstander til auksjon. Ta kontakt med auksjonarius Kjetil Hanssen på mobilnr 400 27 900 for å legge frem gjenstand til auksjon og bli enige om hva som skal være minstepris.

Bidragsyter får minstepris og Kunesdagan får beløpet som blir over minstepris. Under auksjonen vil premiering av fiskekonkurransen og andeløpet foregå. Alt dette skjer ute i musikkteltet.

Musikkteltet åpner for kvelden kl 19:30. Inngang til musikkteltet kan kjøpes i linken. Først ut på lørdagskvelden er Iselin med bit for bit og standup. På piano er vår eminente pianist Birkir LG Jullum.

Superfly fra Vadsø fyrer opp med allsidig musikk før hammerfestingen Steinar Albrigtsen gir publikum «A til nå», altså musikk gjennom tidene som Steinar har spilt.

Musikkteltet stenger kl 02:30.