Jakta på Northkid er gjennomført og fredag 30.juli er dem klare for å gi deg god musikkopplevelse.

NorthKid er det nye popfenomenet fra Finnmark, ledet av Bilal Saab i front. De fem medlemmene av NorthKid har opplevd suksess de siste åra de virkelig bare kunne drømme om tidligere. Bilal vant Stjernekamp, bandet ble signert av Sony Music, og nå jobber de mot et albumslipp neste år.

Foto: Rune Bendiksen

Lydbildet sammenlignes med Dagny og Sigrid, mens bandets store forbilder er OneRepublic og 5 Seconds of Summer. Låten «Done Fighting» var A-listet på P1 i 17 uker og de siste slippene deres har alle blitt listet på P3 og mP3. De er for tiden aktuelle med låten «Lonely Too» som nå ruller sin gang på NRK P3.

Det er Helge og Håkon som skriver og produserer de fleste låtene med god drahjelp fra resten. Vegard på bass er en skjult perle som sørger for at du tramper med i takt. På trommer finner du Sebastian, en absolutt joker som byr på mye humor og sørger for bølger i lydbildet. Bilal sin kraftfulle stemme er kanskje grunnen til at du først fant bandet, men han er på ingen måte den eneste grunnen til at du kommer til og bli. Dette er sterke karakterer som sammen byr på noe helt magisk

Kjøp inngang  HER