KEiiNO har gjestet Kunesdagan tidligere men nå er de tilbake torsdag 29.juli med fullt band. 

Det har vært et utfordrende år for underholdningsbransjen, og KEiiNO har måttet avlyse mange konserter. «Vi gleder oss så sykt mye til å kunne spille konserter, og selv om det er publikumsbegrensninger vil vi gi like mye energi som om vi spilte på en festival for 30.000» sier finnmarkingen Fred Buljo.

Det er stor fare for både alljoik og allsang!

KEiiNO har siden comebacket i årets Melodi Grand Prix vært et av Norges mest omtalte band, høyt oppe på radiolister og topplister på Spotify. Få artister samler et like mangfoldig publikum som KEiiNO, og selv om barn og unge er i sentrum på denne turnéen passer det engasjerende liveshowet alle aldersgrupper. Trioen tar med seg et band av toppmusikere, sine energiske poplåter og et knippe verdenshits som de «KEiiNOfiserer» «Vi gleder oss utrolig mye til å underholde folk igjen!” forteller Tom Hugo Hermansen entusiastisk.

Foto: Peder Carlsen

KEIiNO debuterte i MGP 2019, og kombinasjonen av dansbar elektropop og samisk joik trollbandt Europa under Eurovision. «Spirit in the Sky» fikk flest publikumstemmer av alle, toppet VG-lista, ble nominert til Spellemannsprisen, var på hitlistene i flere Europeiske land, vant fire Scandipop-awards og to Sami Music Awards. Men Spirit in the Sky var bare starten på KEiiNO-eventyret, og på to år har KEiiNO gitt ut 19 låter som til nå er strømmet over 65 millioner ganger på Spotify. De har også turnert over hele Norge, spilt for fulle hus i Europa og Australia og spilt inn fem musikkvideoer.

Foto: Peder Carlsen

En av KEiiNOs grunnverdier er aksept for å være annerledes, og har siden første stund tatt opp temaet i sine tekster. De jobber for at alle i verden kan føle seg like fri som nordlyset som danser over himmelen, og at alle skal kunne føle gleden av å joike.

Kjøp inngang HER