For tredje år vil det på dagsprogrammet til Kunesdagan bli fisk og sjømat for barn og unge. 

Vi er innvilget 20 000 kroner fra fiskeridepartementet.

Tilskuddsordningen har som formål å stimulere til gode tiltak som på sikt er med på å øke sjømatkonsumet hos den norske befolkningen. Nærings- og fiskeridepartementet støtter tiltak som først og fremst legger vekt på barn og unge som fremtidens sjømatkonsumenter.

Kunesdagan er de første i Finnmark i år som får midler fra departementet i forbindelse med «Fisk og sjømat til barn og ungdom».

«Jeg er utrolig glad for at fiskeriministeren ser den gode jobben som gjøres i forbindelse med Kunesdagan og gir dem støtte.  Jeg synes det er et fantastisk arrangement som blant annet bidrar til å tidoble antall innbyggere under festivalen, noe som har stor betydning for det lille lokalsamfunnet både før, under, og etter arrangementet» sier Ronny Berg som er 2.kandidat til fylkestingsvalget for FrP.

Det var Ronny som kom med den hyggelige meldingen til oss. Vi er veldig takknemlig for at «verdens minste festival» blir tildelt midler for tredje år på rad.

Vi kan derfor tilby ulike tips på menyer som er enkle og smakfulle fra torsdag til lørdag under Kunesdagan.

For midlene kan vi ha kokk tilgjengelig, vi bruker midlene også til innkjøp av produkter til menyene. Dette tilbudet er gratis og dersom besøkende kommer med tips på menyer av fisk og sjømat er det mulig at kokken klarer å hjelpe til med tilberedning.

Skal du på kveldsarrangement kan inngang kjøpes her

Programmet for Kunesdagan 2019 blir offentliggjort i løpet av april og mai.