«Kjærlighet er den evigheten mennesket får», slik svarer en av de unge mennene i filmen. Filmen er en reise i personlige betroelser, hvor vi undersøker kjærlighetens tilstand i vår tid. Menn og kvinner, unge og eldre deler med oss hvorfor vi blir forelsket. Hva vi kan lære av kjærlighet, og hva er kjærlighet?

Kortfilmen «Kjærlighet er..» av produsent Gørild Mauseth vil bli vist på Kunes samfunnshus lørdag 27.juli og vi håper å kunne ha med oss Gørild på Skype. Filmen hadde norsk premiere under Tromsø International Film Festival i januar 2019.

«Orto Polare A/S er verdens nordligste film- og produksjonsselskap drevet at Gørild Mauseth og Tommaso Mottola»

«Kjærlighet er…..» kom som et naturlig resultat av Tommaso og Gørilds suksess «Karenina and I». Filmen er en reise i personlige betroelser, hvor de undersøker kjærlighetens tilstand i vår tid. Menn og kvinner, unge og eldre deler med oss hvorfor vi blir forelsket. Hva vi kan lære av kjærlighet, og hva er kjærlighet?

Gørild Mauseth (f. 1972) er en skuespiller og produsent fra Kjøllefjord i Finnmark. Hun har jobbet som skuespiller siden hun var 23 år og har hatt flere store roller i alt fra filmer, TV serier og teateroppsetninger. KARENINA & I (2017) var hennes første film som produsent, og KJÆRLIGHET ER… er hennes debut som regissør.

Tommaso Mottola er en utdannet arkitekt og filmskaper fra Napoli, Italia. Han begynte sin filmkarriere som assistent for Milos Forman på 80-tallet, for han startet sitt eget produksjonsselskap Spectre Film. Siden da har han produsert og regissert flere reklamefilmer, TV-serier og dokumentarer.
Skal du på kveldsunderholdninga i musikkteltet anbefaler vi at du forhåndskjøper inngang her
Originaltittel: KJÆRLIGHET ER…
Regissør: Gørild Mauseth & Tommaso Mottola
Spilletid: 10 min
År: 2019
Land: Norge
Språk: Norsk
Produsent: Gørild Mauseth
«Orto Polare er en av flere nyetableringer i Finnmark de siste årene. I likhet med flere av de andre har de et internasjonalt perspektiv, og lager filmer for et stort publikum» sier Tor Vadseth, leder i Nordnorsk Filmsenter.