REBBE står på scenen i musikkteltet fredag 26.juli.

Lars Rune Rebbestad (Rebbe) er opprinnelig fra Hammerfest. Har en lang merittliste som studio/sessionmusiker og har turnert/gjort innspillinger med et stort antall kjente og ukjente artister i inn og utland.

Foto: Thove Andersson

Rebbe har spilt på festivaler og konserter i England, Skottland, USA, Danmark, Tyskland, Sverige m.v i eget navn.

Han har flere  utgivelser bak seg i eget navn. Sist i 2019 ga han ut singlene «Hvil under stjerna» og «Nordlending», som en hyllest til bandet Unit Five, som han var med i på slutten av 80-tallet.

Tidligere har han gitt ut Marius Mullers klassiker «Carmen» i forbindelse med en hyllestkonsert på Rockefeller der Rebbe hadde rollen som «Marius» med blant annet bandet Funhouse og sitt eget tribute band Decibel. I tillegg til disse nevnte singlene har Rebbe seks andre egne utgivelser.

I 2012 var Rebbe korleder og opptro som solist i programmet «Det store korslaget» Han ledet koret «Team Steinar» (Steinar Albrigtsen), som endte opp som vinnerkoret i konkurransen.

Her er noen Rebbe har delt scene/studio med: Boys Voice, Russ Taff, White Canyon, Ottar Big Hand, Stephen Ackles, Terje Tysland, Noora Noor, Link, Åge Aleksandersen, Jan Arild Sørnes, Lynda Randle, Jahn Rohde, Unit Five, Tore Hansen, Bodil Niska, Putte Wickman, Frank Aleksandersen, Puskas, Jamie Cullum, Ketil Stokkan, Bacon Brothers, Tina Lie, Steinar Albrigtsen, Jørn Hoel, Tor Endresen, Mikkel Gaup, Jens Wendelboe, Reidun Sæther, Monika Nordli, Agnete Johnsen, Asle Beck, Trine Rein, Atle Pettersen  og mange flere.

«He plays from somewhere deep in his soul, with passion an conviction. His guitar moves me deeply.» – Russ Taff –
Grammy award winning recording artist.

Som medmusikere denne gangen har Rebbe med seg det anerkjente bandet Topcoat.
Bandet drives av brødrene Lars Inge og Jan-Harald Pedersen har i 2020 35års jubileum og er et velkjent navn for de fleste i Nord-Norge. Rebbe har jobbet med dette bandet siden 2011, da som gitarist. På Kunesdagan er det første gang de framfører Rebbe sine favoritter og egne låter, der han er i front.

Vi er stolte over at hammerfestingen Rebbe tar turen til Kunes for å presentere sine låter. Publikum får altså for første gang høre Rebbe som hovedvokalist i bandet Topcoat og vi er ikke i tvil om at dette kommer de til å ta videre til andre konsertsteder. Men først skjer det på Kunes fredag 26.juli.

All grunn til å kjøpe inngang til musikkteltet