Foto: Abanti

ABANTI har salsstand på Kunesdagan.

Abanti er samisk design inspirert av samisk kultur og samisk tradisjonell levevei. Samiske bruksklær og tradisjonell samisk bekledning er en av mine største inspirasjonskilder. Abanti skaper samisk mote for alle. Det balanseres mellom det vestlige og samiske slik at alle kan ta del i vår vakre kultur.

Abanti har flyttet til Tromsø og har butikk på Nerstranda. Abanti drives av Anne Berit Anti fra Karasjok.

Nå savner hun familie og venner i Finnmark og tar turen til verdens minste og kuuleste festival. Med seg har hun det nyeste, det beste og det flotte designet. Det meste er i merinoull, men hun har også noen nystrikkede bomullstopper med søljemotiv. Designet er lokal men produktene er import.

Alle foto: Abanti.

Anne Berit har utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo og har jobbet med design siden 2012.  Designet er samiskinspirert og laget slik at absolutt alle kan bruke det.

Vet du allerede nå hva du vil ha? Da sender du henne en epost til anneberit@abanti.no for det er begrenset med hva hun kan ta med seg. Du kan også legge inn en bestilling i netthandel og merke det med Kunesdagan, for da vet hun hva hun skal ta med av bestilte produkter.

Vi gleder oss til å se produktene og at handelen går bra!