Kunesdagan arrangeres fredag 29.juli til søndag 31.juli.

Keiino showet for publikum i 2021

Kunesdagan 2021 ble en musikalsk- og arrangementsteknisk suksess.

Flinke frivillige skapte nye minner for mange. I 2021 tok vi virkelig av, med mange kjente artister og band i tre dager, det gikk hardt utover oppsparte midler. Det har tatt litt tid for å gjøre ferdig all papirjobb og søknad om refusjon fra departementet men nå retter vi blikket mot sommeren 2022.

Vi har valgt å samle arrangementet over tre dager i år, fra fredag til søndag. I år blir det igjen foredrag, filmer, annen aktivitet innendørs og sommergudstjeneste på Brattholmen (søndag).

Oppdatert informasjon: Det begynner å bli lite billetter igjen til kveldsunderholdninga – men vi vil selge noen ved inngang i tillegg til det som er tilgjengelig på nett. 

Kafeen åpner kl 12 både fredag og lørdag og stenger kl 17:00. Her er det blant annet mulig å kjøpe laksesuppe, kongekrabbemeny, finnebiff i pitabrød, pølse i brød, vafler brus, te og kaffe.

Fra kl 11:00 er det VM i kongekrabbefiske, konkurransen varer til lørdag kl 12:00.
Ordfører Sigurd Rafaelsen åpner Kunesdagan fredag kl 13:00.

Fredag kl 13:30 holder Siri Broch Johansen (gratis) foredrag om boka Brev til kommisjonen Det vil være mulighet å kjøpe boka etter foredraget.

Kl 15:00 er det melkespannkasting (gratis). Tre klasser: barn, dame og menn. Premiering skjer etter at alle er ferdig å konkurrere.

Lørdagens program begynner med fiskekonkurranse som varer kl 09:00 og avsluttes kl 11:00. Premiering for fiskekonkurransen og VM i kongekrabbefiske er på samfunnshuset kl 12:30.

Det blir gullgraving (gratis) for barn utenfor samfunnshuset lørdag kl 12:30.

Kl 12:45 gratis visning av filmen Oldemors lue

Kl 13:00 starter den årlige fotballturneringa for mikset lag (gratis). Det oppfordres til hjemmekomponerte drakter.

Kl 16:00 går det store andeløpet av stabelen. Kjøp din favoritt and eller flere på Kunes handel fra mandag, du kan også kjøpe den anda du mener er tregest. Det deles ut premie for rasket, nr 2 og tregest and. Premiering skjer umiddelbart etter på samfunnshuset.

Salgsutstillinger (se egne artikler om produkter):
Ann-Britt Skog (fredag og lørdag),
Graveniid
på lørdag
Abanti fredag og lørdag

Vi godkjenner ledsagerbevis og har handicaptoalett med rullestolrampe.

Ska Patrol fylte vår store scene godt med mye god ska-musikk

Frieriet foregikk for åpen scene under konserten med NorthKid

Vi kan ikke love frieri i 2022, men ingen vet hva som kan skje på Verdens minste festival – Festivalen som skal gjøre deg litt klokere og veldig mye gladere.

Nytt av året er gatekunst. Emilie Sofie Sommervik (ESJ) og Erik Fjukstad har dekorert festivalbenker. Erik vil under konsertene på kvelden dekorere en stor vegg. Les mer her om: Gatekunst

Rekkefølgen på artister og band blir bestemt senere. Porten åpnes kl 19 til kveldsunderholdninga og arrangementet begynner kl 20:00.

Fredag:
AGNETE
TARA
NORDNORSK FÆSTORKESTER
DC15
GUTTAN FRA HAVET

Lørdag:
HOLLOW HEARTS
INTRIGUE
KLISH
NANCY

Kjøp inngang på forhånd her

Søndag blir det sommergudstjeneste på Brattholmen, i år kl 15:00. Vi inviterer alle som har mulighet til også å komme på grilling (ta med grillmat) og kirkekaffe før sommergudstjenesten.