Møt opp på Kunesdagan i kofte – Hver dag vil en jury vurdere de som på dagtid har på kofte. Det er da ikke snakk om den peneste men juryen vil trekke ut en av de som bruker kofte. Hver dag vil en utvalgt motta ett gavekort fra Tana gull- og sølvsmie til en verdi av kr 2000,-

Torsdag starter VM i kongekrabbefiske. Konkurransen varer fra kl 11:00 torsdag til kl 11 fredag. Påmelding ved oppmøte kl 11 ved grillstua. Alle teiner være registrert og merket for å delta i konkurransen. Det er fullt mulig å starte fiske senere, også da må alle teiner må være merket for å kunne delta i konkurransen. Dersom du starter fiske senere enn kl 11 må du bli registrert ved å henvende deg på Kunes samfunnshus. Du velger den krabba som er størst ved avslutning av fisket. Møtested for avslutning av konkurransen er ved Grillstua. Det koster kr 230,- pr teine eller dersom du vil fiske på annen måte (unntatt dykking) er det samme pris pr deltaker. Det kan fiskes innenfor Langnes i vest og rett linje til Skjenes i øst. Premien er gavekort på Coop Matkroken på Kunes til en verdi av kr 1000,-

Lørdag er det fiskekonkurranse fra kl 10:00 til kl 13:00. Det koster kr 60,- pr deltaker. Konkurransen er på størst fisk, minste fiske og flest fisk. Premien er gavekort på Coop Matkroken Kunes til en verdi av kr 500,- for størst, for flest fisk kr 400,- for minste fisk kr 200,-.

Årets andeløp i Sørelva foregår på lørdag. Det er 422 ender som er klare for å konkurrere om hvem som er den raskeste anda. Det vil også være en konkurranse om hvem som er tregest and. I fjor var det ingen som hadde kjøpt lodd på den raskeste anda, derfor gikk premien over til i år. Premien er da på kr 10.000,- for vinner anda og kr 1000,- for den tregeste anda.

Det vil bli premiering etter fotballkampene, her oppfordrer vi også til å lage egne lagdrakter som også vil bli premiert.

Melkespannkasting er i tre klasser. Dame, barn og menn. Nr 1, 2 og 3 i hver klasse vil bli premiert.

Fortsatt ikke kjøpt inngang til kveldsunderholdninga? Søk opp Kunesdagan på www.ticketco.no for å kjøpe inngang, du kan også kjøpe verdibonger på samme sted.